Популярний український музикант, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, який нещодавно представив новий проект під назвою "Оранжерея", поділився свіжою публікацією в соцмережі Instagram.

На опублікованій фотографії 46-річний музикант позує з реп-виконавицею alyona alyona (справжнє ім'я Олена Савраненко). До речі, Святослав приміряв незвичний для себе образ – чорну кофту з капюшоном, яка повністю закриває його обличчя. Мабуть, лідер "Океану Ельзи" вирішив наслідувати стилю реперки, а вона тільки рада цьому.

"Дай мені бабло, alyona alyona", - підписав знімок Вакарчук.

Святослав Вакарчук і alyona alyona, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як відомо, 1 червня, в День захисту дітей, Святослав Вакарчук і alyona alyona презентували спільну пісню під назвою "Країна дітей".

"Країна дітей" – присвята дітям України, які постраждали внаслідок війни, збройних конфліктів, терактів. Прем’єра в День захисту дітей – це нагадування, що, перш за все, діти потребують захисту від вчинків дорослих, від їх безвідповідальних та жорстоких рішень. Пишаюся тим, що трек був створений саме з Океаном Ельзи — легендарним гуртом. Разом ми довго міркували, як поділитися з вами історією, яка болить у наших серцях не один рік. Тому після творчих роздумів було вирішено зробити дві версії трека", - йдеться в описі до кліпу.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук похвалився талановитою донькою після концерту.

Як повідомляв портал Знай.uа, Святослав Вакарчук зачитав реп з Alyona Alyona, новий трек розтопив серця українців.

Також портал Знай.uа писав, що Святослав Вакарчук помолодшав до невпізнання.