Бізнесмен з Харкова і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). У пост-шоу "Холостяк. Життя після проекту" стало відомо, що пара все ще разом і живе в Києві.

Після "Холостяка" Заливако отримав величезну популярність у соцмережах. Зараз за життям Міші стежать 198 тисяч підписників, яких він часто радує свіжими публікаціями в Instagram.

Цього разу харківський бізнесмен розмістив в Insta Stories фотографію, зроблену в спортзалі. У кадрі він позує перед дзеркалом в чорній футболці, шортах і кросівках.

"Всі з таким обличчям на трешах?" - підписав знімок Заливако.

Михайло Заливако, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше ми писали про те, що українці обрали найчарівнішу учасницю "Холостяка", і це не Анна Богдан. Глядачам показали, як виглядали учасниці проекту у фінальному випуску пост-шоу.

Нагадаємо, Анна Богдан зізналася, навіщо "Холостяк" Заливако взув її в кросівки: "Сюрприз". Дівчина розповіла про те, що закоханим довелося довгий час мовчати про свої стосунки, тому що такими були умови участі в шоу. Однак зараз вона активно ділиться всіма нюансами, розповідаючи найпотаємніше.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Богдан зізналася, що вони з "Холостяком" Заливаком приховали від усіх: "По секрету".

Також портал Знай.uа писав, що українці помітили недобре у фіналі "Холостяка" – Мишко, стережися: "Перемогло зло".