Не так давно завершився показ 11 сезону "Холостяка". Шоу, за яким вся країна пильно спостерігала щоп'ятниці. Бізнесмен Михайло Заливако вибрав у фіналі Анну Богдан( Сторожук), і пара розповіла, як вони ховалися весь цей час.

Тепер, вони можуть не ховатися, і спокійно прогулюватися по місту, без остраху, що їх розсекретять. Позаду три місяці конспірацій і прогулянок вночі з капюшоном і масками.

Всього кілька днів тому стало відомо про те, що пара все ж разом, і журналісти вирушили з парою на прогулянку по Києву. Це чи не вперше вони вийшли без маскування.

"Ходили вночі. Ми теж одягали капюшони, надягали маски, і коли тут не було людей, о 12 годині ночі" - розповідає Ганна Богдан (Сторожук).

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

А ось чоловік, Михайло Заливако вирішив поділитися кумедною історією, як сусідка впізнала їх в ліфті: "Заходимо в під'їзд, в ліфт, і заходить бабуся і каже: "Мішенька і Ганнуся". Ми в масках стоїмо, не знаємо що робити, і вона така: "Тссс, я нікому не скажу".

Але тепер вони можуть цього не боятися, і вільно пересуватися по місту, гуляти, і кричати на всю, що вони разом - закохані і щасливі.

Після фіналу чоловік вирішив не повертатися назад до Харкова, і залишився жити в столиці, в одній квартирі разом з Ганною. Всі три місяці після проекту були наповнені ідилією, без єдиної сварки.

Записати це інтерв'ю було досить складно, так як закоханих на кожному кроці переслідували фанати, і жадали зробити фото з закоханою парою.

Зараз у них багато планів, в які входять і діти, однак, це трохи пізніше.

Нагадаємо, "Холостячці" Златі Огневич захотілося змін:"я частенько грішила".

Як повідомляв портал Знай.ua, Анна Богдан зізналася, що вони з "Холостяком" Заливако приховали від усіх: "по секрету".

Раніше ми писали про те, що українці помітили недобре у фіналі "Холостяка" – Міша, стережись: "перемогло зло".