Легендарний український співак, музикант і лідер групи "Океан Ельзи" має велику армію шанувальників, з якими ділиться різними кадрами з професійного та особистого життя в соціальній мережі Instagram.

Відомо, що 1 червня, у День захисту дітей, Святослав Вакарчук та alyona alyona презентували спільну пісню під назвою "Країна дітей".

А зараз виконавець продовжує знайомити шанувальників зі своїм новим музичним "дітищем", в яку вклав душу.

"Та клітка для птаха така тісна
і легко дається нам кожна весна,
і час обривається вранці відлунням прибою.
За нас залишаються радість і сміх.
Любити – це значить бути для всіх.
Вірити – значить уміти вести за собою.
#країнадітей",- написав артист.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Геніальний текст, відео та геніальні ви ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ любимо сильно", "Святослав, величезне спасибі, за чудову пісню! Ваша щирість, співчуття, біль - дійшли до кожного серця!", "Дуже сподобалася пісня!!! Більш hard версія! Спасибі!", "Сильна пісня. Але я не змогла її дослухати до кінця... Клубок у горлі...", "Неймовірно чуттєве фото, Святослав❤️ саме зараз слухаю "країну дітей". Вранці на повторі. Мурашки по шкірі. Безмежно вдячна вам за творчість!", "Святослав, який же ви гарний❤️", " 👏це прекрасно))", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Святослав Вакарчук затесався до лав реперів, Alyona Alyona постаралася

Як повідомляє портал «Знай.иа» Святослав Вакарчук похвалився талановитою донькою після концерту: "це її заслуга"

Також «Знай.иа " писав, що Вакарчук зробив це з Alyona Alyona, такої пари ніхто уявити не міг: міцно обійняла за голову