Санінструктор Карина проходить службу в бригаді" Холодний яр", а до військової служби навчалася на медсестру в Чернігівському медколеджі.

Про це розповіли на сторінці операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

Після навчання в коледжі Карина півроку пропрацювала цивільним діловодом у військовому госпіталі. І після зрозуміла, що треба рухатися далі, тому пішла на курси санінструкторів - в планах було викладати тактичну медицину. І вже після закінчення курсів, коли дівчина проходила практику в бригаді "Холодний яр", вирішила залишитися в цьому розділі.

Як зізналася Карина, то на самому початку боялася можливого стресу, адже ще не мала досвіду з тяжкопораненими. Але страх виявився марним-вона відмінно себе зарекомендувала.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Коли я ще не мала досвіду роботи з тяжкопораненими - боялася можливого стресу. А що, якщо я не освою себе? І перші випадки показали, що я залишаюся абсолютно спокійною і роблю все так, як мене вчили. Можливо, свою роль зіграв адреналін. Плюс практика. Я проходила курси медичних інструкторів в центрі тактичної медицини. Там нікому не роблять поблажок, за що я тепер дуже вдячна",- розповідає Карина.

Нещодавно, санітарний інстуктор Карина посіла перше місце в конкурсі на кращого фахівця з тактичної медицини Сухопутних військ ЗСУ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Мужня Українка з татуюваннями на обличчі рятує життя побратимів: на війні з 16 років

Як повідомляє портал «Знай.иа» Відважний воїн з позивним "Грім" прийшов на фронт і став грозою окупантів: "все виявилося інакше"

Також «Знай.иа " писав, що Бойовий медик ризикуючи життям рятує героїв від куль, найважчі випадки його кар'єри: "посікло осколками, зламало ключицю"