Популярний український телеведучий, шоумен, а також головна родзинка романтичних шоу "Холостяк" і "Холостячка" Григорій Решетник продовжує радувати своїх шанувальників свіжими фото із зіркового життя. Цього разу телеведучий показав, що трохи втомився, але вирішив це подати з часткою іронії.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Гриші Решетника в мережі Instagram.

Публікація Григорія Решетника, скріншот: Instagram
Публікація Григорія Решетника, скріншот: Instagram

"Доброго ранку. Не сплю більше доби. Фото заряджено на роботу і позитив", - коротко повідомив про свій стан телеведучий.

На свіжій фотографії можна побачити далеко не свіжий вигляд телеведучого - синці під очима, щетина і згаслий погляд. Цікаво, що на публікацію відразу ж відреагувала дружина телеведучого Христина Решетник: "Ти нормально не спиш вже тиждень - не обманюй. Люблю! Тримайся - ми з тобою".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Григорій Решетник опублікував зворушливу фотографію, на якій він з'явився зі своєю дружиною. Вони відвідали приватний музей історичного костюма та стилю Вікторії Лисенко. За годину публікація зібрала близько 7,7 тисячі лайків. Користувачі соціальної мережі активно відреагували на публікацію різними коментарями.

Раніше повідомляли, "Холостячка" Злата Огнєвіч поділилася історією про сумне дитинство: "Було боляче".

Як повідомляв Знай.uа, Григорій Решетник з "Холостяка" показав шалену романтику: "Моя королева".

Знай.uа писав, Злата Огнєвіч показала звабливі вигини у відвертому образі - "Це сукня або купальник?".