"Квартал 95" частенько радує українців всілякими гумористичними сценками, піснями і будь-якими виступами на сцені.

Їх продовжують дивитися мільйони жителів нашої країни, а зараз, в соціальній мережі Instagram, де вони діляться фотографіями і відео, з'явився новий знімок з одним з учасників колективу - з Сергієм Казаніним, його дружиною-дизайнером Наталією і з сином Петром.

Степан Казанін, скріншот: YouTube
Степан Казанін, скріншот: YouTube

У публікації мова йде про довгоочікуване літо і сонечку, хоч зараз і прохолодному.

"Радіємо ще прохолодному, але вже літньому сонечку ☺ ️ а яке літо більше любите ви? - ти що-небудь знаєш? #квартал95 #kvartal95", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Ми теж радіємо теплому дню🔥 😍❤️", "Сонечко з хмарками, і 20-25 не більше", "Де ви бачили це сонечко!???? 😮", "❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥🔥", "🔥🔥🔥🔥🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

І чоловік, і жінка постали з легкою посмішкою на обличчі і, здається, в окулярах однієї форми. Фото було зроблено в українській столиці-Києві. І Сергій вирішив підтвердити теплоту в цьому місті, на своєму прикладі. Адже стоїть в одній лише футболці.

Нагадаємо, синоптик Діденко здивувала прогнозом погоди на п'ятницю 4 червня: "Циклон з дощами ніяк не відстане"

Як повідомляв Знай.ua, подруга Ткача з кварталу Ірина Сопонару повторила легендарний образ Шакіри: "Краще оригіналу"

Також Знай.ua писав, Юрій Ткач з "Квартал 95" змусив українців сушити голову: примружене око і грізний кулак