28 травня 2021 року, на телеканалі СТБ пройшов спеціальний випуск "Холостяк. Життя після проекту", в ході якого українцям відповісти на безліч питань.

Один з них-чи разом Михайло Заливако з Ганною Богдан поза камерами. І виявилося, що так. Чоловік переїхав до неї до Києва для спільного проживання. Дівчина продовжує, хоч і не дуже часто, але радувати шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям після проекту стежать близько 160 тисяч чоловік.

Михайло Заливако та Анна Богдан, фото: Instagram
Михайло Заливако та Анна Богдан, фото: Instagram

4 червня 2021 - це перша п'ятниця без "Холостяка" в ефірі, про що і вирішила нагадати дівчина в новій публікації. Вона знову вирішила подякувати шанувальникам за підтримку, за те що вони писали їй і вболівали за неї. Адже досі Анна отримує сотні повідомлень, в яких присутні приємні слова.

Михайло Заливако та Анна Богдан, фото з Instagram
Михайло Заливако та Анна Богдан, фото з Instagram

Тому Ганна Богдан вирішила влаштувати невеликий конкурс, в якому переможуть відразу три людини. Вони стануть володарями невеликих компліментів закоханих. Одна людина буде з Києва, а решта двоє - з інших областей.

"P. S. Тим, хто не може залишати коментарі у мене під постами потрібно підписатися, тоді вам ця функція буде доступна", - пише Ганна Богдан.

Анна Богдан, скріншот: Instagram
Анна Богдан, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, "Холостяк" Заливако і його обраниця Богдан перестали ховатися: перша прогулянка пари без капюшонів і масок

Як повідомляв Знай.ua, "Холостяк" Заливако засвітив тіло, від якого "преться" Анна Богдан: дівчата мліють

Також Знай.ua писав, Анна Богдан з "Холостяком" Заливако знайшли дивний спосіб підзаробити: "4 дні, 3 ночі..."