Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", продовжує радувати шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 810 тисяч чоловік.

Зараз жінка поділилася з українцями досить важливим інсайтом, який їй вдалося отримати протягом останнього часу.

Ксенія Мішина, фото з Instagram
Ксенія Мішина, фото з Instagram

"Завжди мріяти про справжні і духовні речі. Вимірювати свій добробут тільки рівнем свого щастя. Нi: я буду щасливий, коли у мене буде $$$, а я щасливий і тому у мене є все необхідне! А чого немає, все це прийде, тому що не буває інакше, якщо ти по-справжньому щасливий", - пише Ксенія Мішина.

Після цього "Холостячка" вирішила пояснити свої слова. Наприклад, завжди можна помітити виникнення страждання при прагненню до матеріального. Бо людина починає думати про неіснуючі речі. Мішина задала питання - чи потрібна спортивна машина людині, яка навіть не знає, в чому полягає щастя. Чи зуміє людина задовольнитися після годин, проведених з діамантами, якщо не знає, що таке любов.

Ксенія Мішина, фото з Instagram
Ксенія Мішина, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

А також, як довго людина може продовжити задоволення після придбання нової сумки, якщо він не вміє відчувати подяку.

"Матеріальне і вся та ідеальна картинка життя почне мати значення тільки коли ваш стан буде визначатися безумовним щастям:)", - йдеться в публікації.

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram
Ксенія Мішина, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Эллерт показав рутину з "Холостячкою" Мішиною, романтика пішла: "Буду пукати"

Як повідомляв Знай.ua, без Ксенії Мішиної, але зате з інтригою: топ дивовижних фактів про новий сезон "Крiпосної"

Також Знай.ua писав, "Холостячка" Мішина показала своє "хобі", поки Еллерт сидить вдома: "Там оголюються"