"Холостяк" Заливако розповів про швидкість в ліжку з Ганною Богдан: вчіться, чоловіки

28 травня 2021 року, на телеканалі СТБ пройшов спеціальний випуск "Холостяк. Життя після проекту", в ході якого українцям відповісти на безліч питань. Зараз же він вирішив поговорити з українцями про швидкість, сфотографувавши кохану, прикрившись ковдрою. Михайло зізнався, що "швидкість" відіграє дуже важливу роль у відносинах.

"Холостяк" Заливако і Анна Богдан, фото: Instagram
"Холостяк" Заливако і Анна Богдан, фото: Instagram

Укрпошта перемогла: пенсіонерам дозволили не робити банківські картки

У четвер, 3 червня, стало відомо про те, що Кабінет Міністрів України скасував примусове переведення виплати пенсії та соціальної допомоги на банківські рахунки з вересня цього року. Як повідомляється на сайті "Укрпошти", доставка соціальних виплат через пошту буде здійснюватися принаймні до 1 січня 2023 року.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Укрпошта, скріншот з відео
Укрпошта, скріншот з відео

Юлія Тимошенко залишилася без взуття через роботу: "Аж надто затягнувся"

Лідерка "Батьківщини" Юлія Володимирівна Тимошенко показала, як проходить конституційне засідання, в якому вона бере участь. Тимошенко сфотографувалася під час перерви в Конституційному засіданні. Лідерка "Батьківщини" додала, що ця перерва занадто затягнулася.

Юлія Тимошенко, instagram.com/yulia_tymoshenko/
Юлія Тимошенко, instagram.com/yulia_tymoshenko/

Нові ціни на головні продукти: українцям показали список, з яким ходити в магазин стане приємніше

За останні кілька місяців в українських магазинах, супермаркетах і навіть на ринках значно зросли. Тому народні обранці нібито вирішили знизити ціни на соціально значущі продукти. Для цього в український парламент внесено законопроект № 5425-2, яким хочуть знизити ставку податку на додану вартість (ПДВ) для зазначеної групи товарів.

Магазин, скріншот: YouTube
Магазин, скріншот: YouTube

Українцям виплатять 400 мільйонів гривень: хто потрапив до списку

Уряд виділив 40 мільйонів гривень для виплат за лікарняними листами. Повідомляється, що на засіданні Уряду прийнято постанову Кабінету Міністрів України "Деякі питання виділення коштів для виплати застрахованим особам матеріального забезпечення зі страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності".

Українці, фото: gettyimages
Українці, фото: gettyimages