Бізнесмен з Харкова і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). У пост-шоу "Холостяк. Життя після проекту" стало відомо, що пара все ще разом і живе в Києві.

Нещодавно у своїх Insta Stories переможниця проекту вперше поскаржилася на недоброзичливців, які пишуть їй образливі слова в особистих повідомленнях.

Не всі глядачі залишилися задоволені вибором Заливака, багато хто очікував, що він буде у фіналі з Юлією Бельченко, яку всі знають як "Зайку". Після непередбачуваного фіналу на Анну Богдан посипався хейт. Люди обзивалися і обурювалися в соцмережах, мало не проклинаючи обраницю "Холостяка".

Михайло Заливако та Анна Богдан, фото з Instagram
Михайло Заливако та Анна Богдан, фото з Instagram

"Ви знаєте, що я не реагую на злі коментарі та повідомлення... І я навчилася абсолютно не реагувати на таке. Але ось така систематичність це вже за межею розумного. Це ж як повинні були образити цю жінку, щоб в ній не залишилося нічого хорошого? Все перетворилося на суцільне л*йно яке вона виливає у світ", - написала Богдан.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

скріншот з Insta Stories Анни Богдан

Кохана Заливака закликала людей "схаменутися" і не допускати трагедію.

"Один може і не відреагувати на негатив у свою сторону, а інший – піде і щось з собою зробить!" - заявила дівчина.

скріншот з Insta Stories Анни Богдан

Нагадаємо, Анна Богдан з Михайлом Заливаком знайшли дивний спосіб підзаробити.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Богдан розсекретила, за що її полюбив "Холостяк" Заливако.

Також портал Знай.uа писав, що Михайло Заливако засвітив тіло, від якого "преться" Анна Богдан.