Чоловік Наташі Корольової Тарзан вразив розміром: "щЩоб ви побачили"

Чоловік відомої російської співачки з українським корінням Наташі Корольової, танцюрист і стриптизер Сергій Глушко (Тарзан) після скандалу зі зрадами заговорив про нескінченну любов до своєї дружини.

На своїй сторінці в соцмережі Instagram, де на нього підписано понад 197 тисяч читачів, Тарзан опублікував цікавий знімок. Сергій Глушко сфотографувався біля величезного портрета своєї дружини Наташі Корольової.

Більш того, співачка виглядає дуже реалістично. В описі до фотографії Тарзан підкреслив, що саме такою великою є його любов до дружини.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Анну Богдан "розгромили" через улюбленицю мільйонів Юлі "зайчика": "Одумайтеся, люди!"

Бізнесмен з Харкова і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу" Холостяк " Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). У пост-шоу " Холостяк. Життя після проекту " стало відомо, що пара все ще разом і живе в Києві.

Не всі глядачі залишилися задоволені вибором Заливако, багато хто очікував, що він буде у фіналі з Юлією Бельченко, яку всі знають як "зайчика". Після непередбачуваного фіналу на Анну Богдан посипався хейт. Люди обзивалися і обурювалися в соцмережах, мало не проклинаючи обраницю "Холостяка".

Михайло Заливако та Анна Богдан, фото: Instagram
Михайло Заливако та Анна Богдан, фото: Instagram

Нові ціни на бензин: українським водіям показали у скільки обійдеться літр палива

Для всіх українських водіїв, а також для власників апаратів, які працюють на бензині, з'явилися важливі новини. Національна компанія "Нафтогаз" поділилася новими даними розрахунків середньої вартості бензину і дизельного палива в Україні.

Виявляється, саме від цієї ціни на території України мережі АЗС можуть встановлювати свої націнки. Про це стало відомо завдяки повідомленню на офіційному порталі Мінекономіки.

Розрахункові ціни бензину підвищені з 21,84 гривень за літр до 24,92 гривень, а для ДП - з 20,89 до 20,91 гривень за літр. Таким чином, максимальна націнка вартості бензину на АЗС не може перевищувати 29,92 гривень за літр, А ДП - 27,91 гривень.

АЗС, кадр з відео
АЗС, кадр з відео

Батько двох малюків ледь не загинув під вогнем окупантів-врятувала Віра: "До перемоги!"

Український воїн Іван на позивний "Бакс" давно не вважає ні ротацій, ні місяців, проведених на фронті, адже вже збився з рахунку.

Як зізнався чоловік, спочатку-з першої по шосту хвилі мобілізації, і потім ще кілька ротацій, подумки нотував, а потім перестав. Військовий додає, що збирається воювати " до перемоги!". Його історію розповіли на сайті АрмияИнформ.

У 2012-му Іван випустився з Львівської "сухопутки" і за розподілом переїхав до Мукачева. Там зайняв посаду командира взводу гірничо-штурмової бригади, одружився, незабаром дізнався, що стане батьком. Однак спокійним сімейним життям молода сім'я насолоджувалася недовго.

Іван на позивний "Бакс", armyinform.com.ua
Іван на позивний "Бакс", armyinform.com.ua

Посівний календар на Червень 2021: кращі поради городникам на кожен день

Перший місяць літа вважають плідним місяцем-в цей період садять зелень, помідори, картопля, огірки і кабачки. У червні починають боротьбу з бур'янами, переполюють землю, висаджують Літні квіти і плодові дерева.

Про це стало відомо завдяки Telegram-каналу, який публікує корисні поради для дачників і городників.

Город / фото: Unsplash
Город / фото: Unsplash