Днями, всесвітньо відома співачка Біллі Айліш представила свою нову композицію, і відразу кліп на неї. Вийшло неоднозначно, фанати відзначили величезну кількість відвертих образом.

Музичне відео має назву Lost Cause, і стиль пісні злегка нетиповий для артистки. Але, більше дивує сам кліп, де Біллі Айліш з'явилася у відвертих образах.

Вона також повідомила про прем'єру на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де шанувальники висловлювали свою думку про все.

На частині кадрів співачка зображена в бежевій футболці і велосипедних шортах відомого бренду нижньої білизни, який, до слова, належить Кім Кардашьян.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На інших фрагментах Біллі Айліш вже в ніжно-блакитному комплекті піжами, яка складається з відвертого топа з декольте, сорочки, і звичайно ж міні-шорт.

Тизер кліпу набрав більше 20 мільйонів переглядів в Instagram, і ще 8,3 мільйона лайків.

Сам кліп також набрав вже 20 мільйонів переглядів в You Tube, і це всього за добу. Багато хто не може місяцями домогтися подібного результату.

Нагадаємо, що приблизно місяць тому, 19-річна зірка знялася у відвертому вбранні для популярного глянцю. Вона зазвичай завжди ходила в мішкуватому одязі, однак, там зважилася на кардинальні зміни.

Біллі Айліш одягла корсет, нижню більше, а також довгі панчохи, вийшло досить прекрасно, і результат сподобався самій Біллі.

До слова, серед фанатів учасника Євробачення Melovin ходять і жарти, і чутки про те, що одного дня артист просто збере валізи і поїде слідом за Біллі Айліш. Це викликано тим, що він неодноразово дуже тепло висловлювався на її адресу і тому його прихильники припустили: зірка справді могла полонити серце співака. Тим паче, у їх стилях є певна схожість, тому ймовірно здогадки не такі й безпідставні: обоє пропагують свободу вибору, вільний стиль життя та стосунків.

Раніше повідомляли, Полякова не засне, Кароль закінчить кар'єру: Біллі Айліш роздяглася і вбила світ шикарними формами.

Як повідомляв Знай.uа, Біллі Айліш заговорила про силу посеред пустелі: "Твоя…".

Знай.uа писав, Біллі Айліш розповіла про важливу подію в житті і розридалася: "Сподіваюся, ти відчуєш".