Євген Клопотенко, відомий український кулінар і переможець проекту "МастерШеф", дав українцям поради щодо того, які напої краще вживати влітку. Відповідний пост він розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Зокрема, він порадив звернути увагу на домашні лимонади.

«Лимонади ін да хаус. Різні. Бо ця історія не обмежується водичкою з лимоном. Смак може бути більш багатим. Я б навіть сказав, що дивним, але безмежно крутим. А якщо у вас є соковитискач, то ващє. Ви тупо володарі цього світу. Просто он топ оф зе ворлд. Бо витискати сік з усіх цих сезонних продуктів - це як користуватися всіма фішками літа. Забрати в них душу та наситити себе, щоб потім відчувати та розуміти сонце, вітер, дощових хробаків, метеликів, комах та все це літнє і таке минуче», - із гумором написав Клопотенко.

Він додав, що його улюбленими поєднаннями соків є: лимони, полуниця, вишні, базилік, кориця.

Для вживання цю суміш соків краще розбавити водою (газованою чи звичайною) та додати льоду. Можна також підсолодити напій медом або цукровим сиропом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Він також розповів, що робити із відходами після витискання соку.

«Це таке типу дуже структурне пюре. Я його додаю потім до вівсянки і ридаю від щастя. І вам раджу жити так само. Цьом», - зазначає кулінкар.

Укоментарях фанати таланку Клопотенка нахвалюють його вибір інгредієнтів для напою.

«Ридати від щастя - то добра порада», «Дякуємо, незвичне поєднання, але варто спробувати», «Шикардос, треба обов'язково спробувати! Дуже цікаві поєднання!», - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Євген Клопотенко приготував легкий крем-суп зі шпинату: "Найкращий у Вашому житті".

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Клопотенко пообіцяв "смакове безумство" від нового рецепту курки: "У роті вечірочка".

Також портал Знай.uа писав, що Клопотенко поділився рецептом неймовірно смачного печива з яблуками: "Їсте і ніби цілуєтеся".