Євген Клопотенко, відомий український кулінар і переможець проекту "МастерШеф", дав українцям поради щодо того, які напої краще вживати влітку. Відповідний пост він розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗокрема, він порадив звернути увагу на домашні лимонади.
«Лимонади ін да хаус. Різні. Бо ця історія не обмежується водичкою з лимоном. Смак може бути більш багатим. Я б навіть сказав, що дивним, але безмежно крутим. А якщо у вас є соковитискач, то ващє. Ви тупо володарі цього світу. Просто он топ оф зе ворлд. Бо витискати сік з усіх цих сезонних продуктів - це як користуватися всіма фішками літа. Забрати в них душу та наситити себе, щоб потім відчувати та розуміти сонце, вітер, дощових хробаків, метеликів, комах та все це літнє і таке минуче», - із гумором написав Клопотенко.
Він додав, що його улюбленими поєднаннями соків є: лимони, полуниця, вишні, базилік, кориця.
Для вживання цю суміш соків краще розбавити водою (газованою чи звичайною) та додати льоду. Можна також підсолодити напій медом або цукровим сиропом.
Він також розповів, що робити із відходами після витискання соку.
«Це таке типу дуже структурне пюре. Я його додаю потім до вівсянки і ридаю від щастя. І вам раджу жити так само. Цьом», - зазначає кулінкар.
Укоментарях фанати таланку Клопотенка нахвалюють його вибір інгредієнтів для напою.
«Ридати від щастя - то добра порада», «Дякуємо, незвичне поєднання, але варто спробувати», «Шикардос, треба обов'язково спробувати! Дуже цікаві поєднання!», - пишуть коментатори.
Нагадаємо, Євген Клопотенко приготував легкий крем-суп зі шпинату: "Найкращий у Вашому житті".
Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Клопотенко пообіцяв "смакове безумство" від нового рецепту курки: "У роті вечірочка".
Також портал Знай.uа писав, що Клопотенко поділився рецептом неймовірно смачного печива з яблуками: "Їсте і ніби цілуєтеся".