Клієнт "Vodafone" розповів, як потрапила на розвод від оператора.

Відповідний відгук чоловік залишив на сайті відгук.юа.

За його словами, зазвичай він поповнює пакет вже після того, як закінчуються послуги за попередній. А в цей раз клієнт вирішив перевести гроші заздалегідь, щоб на наступний день підключити послуги - але не тут то було. Грошей на пакет вже не вистачало на рахунку.

Після дзвінка оператору, клієнтку розповіли, що він підключений до "якоїсь нісенітниці" і це вона і зняла кошти з рахунку.

Vodafone, скріншот з відео
Vodafone, скріншот з відео

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Зазвичай поповнюю пакет вже після того як мені відключили за минулий місяць, але тут вдруге попадаюся на разводняк. Перевів гроші заздалегідь, на наступний день підключати—не тут то було. Грошей вже не вистачає, дзвоню оператору, вона мені розповідає що у мене нібито підключена якась дурниця і вона зняла гроші. Я їй кажу що я не бабуся з Альцгеймера, і мене розводити не потрібно, гроші з рахунку може зняти або оператор або я(це як у банку) ніхто інший цього зробити не може. У перший раз гроші повернули, зараз подивимося",- написано у відгуку.

Як пояснили в Vodafone, то гроші самі по собі не знімаються, завжди списується плата за послуги, якими користувалися або самостійно підключили, або ж за умовами тарифу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українець заплатив 170 гривень, щоб спілкуватися з сином, але Vodafone заборонив: "не має права, поки..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Абонент Vodafone втрачає оплачені пакети послуг, віддаючи щомісяця 120 гривень: "для чого це робите?"

Також «Знай.иа " писав, що Клієнт Vodafone залишився без Інтернету при списаннях 225 грн за 40 гб: "користуюся тиждень…"