Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Зараз жінка опублікувала мінімалістичне селфі, на якому акцент поставлений саме на прикрасах. При цьому Каменських одягнена в сорочку або ночнушку з розстебнутими верхніми гудзиками.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/

Красуня злегка нахилила голову і відкрила ротик, дивлячись прямо в камеру. Настя зізналася, що є фанатом лаконічних прикрас, які дозволяють завершити той чи інший образ своєю мініатюрністю.

"Я фанат лаконічних прикрас ✨ начебто така маленька деталь, але тільки з нею образ здається по-справжньому завершеним. Спасибі за зірочки", - пише Настя Каменських.

"Природна краса😍😍😍😍😍", "Дуже красива🔥🔥🔥", "Гарненька😻😻😻", "Ви і без прикрас красива", "Мила❤️❤️❤️", "Ти сама прикраса", "виглядає заворожуюче!🤩 ", "Дуже круто! Люблю такі штучки@❤️❤️❤️", "Фанатка" , "А я люблю віскі", "Згодна, великі прикраси найчастіше сильно обтяжують образ", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Настя Каменських розтанула від щастя з білявим малятком на руках: "Яка Сонячна"

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", щасливий Потап подякував Настю Каменських за найважливіше: "Приймав пологи"

Знай.ua писав, Настя Каменських відчинила "душу" фанатам, видно абсолютно все