Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 70 тисяч осіб.

Жінка знову стала мамою і продовжує ділитися відповідним контентом з шанувальниками в Stories. В одній з публікацій Анастасія придумала для себе хештег #СонДляСлабаков на найближчі п'ять років. А зараз поговорила з матусями на тему сосок. Адже ще в пологовому будинку з гордістю заявила, що ні сповивати, ні соски давати не буде. І буде користуватися тільки ручками і коляскою.

Анастасія Приходько, фото: Instagram
Анастасія Приходько, фото: Instagram

Адже побоювання щодо прикусу не виправдовує себе. Наприклад, ще один син Анастасії-Гордій - був з соскою, а з прикусом нічого не сталося.

"Нас багато таких, хто вирішив без соски ростити малюків? Де була моя голова в пологовому будинку, коли я гордо сказала Ні сповивати, ні соски давати не буду... Тепер тільки ручки, і коляска🤯 А ось Гордій був з соскою і я хочу сказати, що нічого з його прикусом не сталося. Чіпі так взагалі і з соскою, і на верб, і все теж слава Богу", - пише Анастасія Приходько.

Анастасія Приходько, скріншот: Instagram Stories
Анастасія Приходько, скріншот: Instagram Stories

Жінка зациклила відео на тлі телевізора, поки качає малюка в колясці.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, Анастасія Приходько видала, навіщо написала заповіт під час вагітності: "Якщо я помру"

Як повідомляв "Знай.ua", Анастасія Приходько зізналася, що зробила зі своїм обличчям: "Заради себе коханої"

Знай.ua писав, Анастасія Приходько показала, як годує сина грудьми - "Мами, досить соромитися!"