Мужня українка зважилася зазирнути в обличчя смерті разом з героями фронту: "Кожен день..."

Майже все життя молодший лейтенант Людмила присвятила улюбленій справі – психології. Зараз полтавчанка служить в окремій мотопіхотній бригаді імені гетьмана Івана Виговського.

Людмила на фронті, фото: Операція об'єднаних сил
Людмила на фронті, фото: Операція об'єднаних сил

Десяткам тисяч українців "вибили" борги по зарплаті, як їм це вдалося

В Україні взялися за виплати зарплат, заборгованих роботодавцями. Про це повідомили в прес-службі Міністерства юстиції України.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Борги за кредит, скрін відео
Борги за кредит, скрін відео

Прогноз на 2021 рік: українцям показали реальну вартість долара

Старший аналітик Центру макроекономічного моделювання Київської школи економіки Ігор Дейсан спрогнозував курс долара на цей рік.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

Українців змусять відкладати собі на старість: "на особистий рахунок"

2 червня було затверджено постанову Кабміну про створення робочої групи, яка повинна розглянути питання введення обов'язкового накопичувального пенсійного забезпечення, а також розвиток недержавного пенсійного забезпечення.

Пенсіонерка. Скрін, відео YouTube
Пенсіонерка. Скрін, відео YouTube

Українцям розповіли, чи можуть відібрати житло за чужі борги: "тільки якщо…"

Як відомо, почастішали випадки, коли від громадян вимагають повернення чужих кредитних коштів, погрожуючи відібрати житло. Як реагувати і чого дійсно боятися в такій ситуації, відповіли в Арцизькому місцевому центрі з надання БЮП.

Борги, скріншот: YouTube
Борги, скріншот: YouTube