Відомий автор-сценарист "Кварталу 95" і переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт поділився з багатотисячною аудиторією смішним відео в Insta Stories, на якому він з'явився зі своєю донькою Елею.

Так, вони сидять в автомобілі та їдять зелений горох. Коханий акторки Ксенії Мішиної зазначив, що він дуже солодкий.

"Ви брали взагалі горох в цьому році? Він солодший, ніж полуниця. Кращий, ніж куркума. Цікавіший, ніж Батерфляй. Просто спробуйте. Я вам казав, що горох просто пушка?" - сказав гуморист з "Кварталу".

Потім це підтвердила Еля, додавши, що вона "експерт з гороху".

"Горох – це дуже корисна штука, але після нього можуть бути наслідки", - попередила донька Еллерта.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Олександр Еллерт, скріншот з Insta Stories

Олександр Еллерт з донькою, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина показала своє "хобі", поки Олександр Еллерт сидить вдома: "Там оголюються". Акторка розповіла, як пройшли зйомки в Хорватії. "Холостячка" зазначила, що отримала новий досвід на знімальному майданчику.

Нагадаємо, Ксенія Мішина захотіла спільних дітей з Олександром Еллертом: "Будуть кращими, ніж ми". "Холостячка" поділилася теплою сімейною фотографією.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Еллерт показав рутину з "Холостячкою" Ксенією Мішиною, романтика пішла: "Буду пукати".

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина і Олександр Еллерт ризикнули життям заради кохання: "Терпи, отримуй".