Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка незабаром стане мамою хлопчика Михайла, має досить велику аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram.

26-річна дівчина часто ділиться з публікою цікавими публікаціями, і цей раз не став винятком. Цього разу Катерина розмістила на своїй сторінці фотографію, зроблену на березі Дніпра. У кадрі вагітна дружина Віктора Павліка виглядає дуже щасливою. У підписі до знімку вона повідомила, що була на "класній тусовці".

" Несподівана, класна тусовка на 39 тижні))" - написала Репяхова.

Катерина Репяхова, фото з Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Відомо, що 4 червня пройшла вечірка від студії "Квартал", на якій і була Катерина. На заході виступили Настя Каменських, Тіна Кароль, Дмитро Монатик, Оля Полякова, Надя Дорофєєва та інші популярні виконавці.

Раніше ми писали про те, що Віктор Павлік зробив дружині сюрприз перед пологами: запам'ятає на все життя. Артист презентував пісню і мультфільм, присвячені їхньому маленькому синові.

Нагадаємо, дружина Віктора Павліка показала, як готується до пологів: "Для ведмедика".

Як повідомляв портал Знай.uа, колишня дружина Віктора Павліка згадала, як він пішов до коханки: "Земля пішла з-під ніг".

Також портал Знай.uа писав, як Катерина Репяхова потрапила в лікарню після відпочинку: "Можу народити в будь-який момент".