Відомий український виконавець і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян часто радує багатотисячну армію шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram.

Так, рік тому виконавець випустив Lyric Video на зворушливу пісню "Мяч", яка описує його непросте дитинство. Кліп особливий тим, що в ньому є архівні фотографії з різних років Арсена, коли він ще не був таким популярним.

"А потрібен був крок. Я б не зміг, а без нього тепер я хто?" - йдеться в тексті пісні.

"Дивишся, слухаєш і відразу згадуєш своє дитинство", "Зовсім по іншому сприймається пісня з цією добіркою фото:) Круто", "Арсене, ви талантище! Дуже чіпляє за душу!", "Дякую! Я вас дуже розумію... Дякую за пісню, вона була дуже вчасно... Дякую за концерт в Дніпрі і підписаний плакат) Дякую!", "Ви молодець, день не проходить без вашої музики!" - написали слухачі в коментарях під відео.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян "втік" від Тоні Матвієнко посеред ночі, щоб попити "з горла". Співак показав, де пропадає ночами.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян показав пафосним зіркам душу вуличного музиканта. Артист влаштував концерт просто на вулиці в Києві.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тоня Матвієнко показала, під що відривалася до знайомства з Мірзояном: "Моя юність".

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян розкрив правду про роман з новою "Холостячкою" Златою Огнєвіч: "Приймаю душ, згадую..."