Молода модель і переможниця "Супер Топ-моделі по-українськи" Таня Брик частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram всілякими корисними відео і текстами, а також оголеними фотографіями і просто своєю красивою зовнішністю.

У якийсь момент дівчина виставила досить відкритий знімок, на якому зображена в одному лише нижній білизні і заговорила про безліч повідомлень про те, яку дієту потрібно підібрати, щоб схуднути без шансу на помилку. Тому зараз Таня поділилася своїм досвідом схуднення, що погано вплинуло на її організм.

Таня Брик, фото: Instagram
Таня Брик, фото: Instagram

Якось Брик сиділа на дуже суворій дієті, хоча іноді бували зриви, а коли поверталася до нормального харчування, відразу ж поправлялася на 3-5 кілограмів. Тому дієти можуть призначатися лише лікарями в разі тієї чи іншої хвороби , в іншому випадку - жінки, якi худнуть, вбивають себе і свій організм

"На контрактах я зустрічала багато дівчаток які також набалувалися дієтами і тепер навіть дотримуючись пп і вважаючи кбжу не можуть зовсім схуднути... Давайте ж подивимося на мене зараз: я їм що хочу і практично ні в чому собі не відмовляю) є просто продукти і страви, які ну ось Я не люблю (наприклад булки. в дитинстві обожнювала, зараз - 🤢). 1-2 рази на тиждень я їм все, що завгодно без докору совісті, та й у звичайний день я спокійно можу з'їсти пластинку шоколаду, раз на тиждень можу у мами чіпси потирити, а у тата цукерку якусь і мене не буде турбувати почуття провини", - пише Таня Брик.

Таня Брик, скріншот: Youtube
Таня Брик, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Потім переможниця "СТМПУ" зізналася, що в разі, якщо сьогодні з'їсть більше, то завтра погуляє або потренується довше на 10 хвилин, або ж з'їсть менше їжі. І це дозволяє дівчині перебувати в хорошому психологічному стані, мати прекрасну форму і не забивати голову питаннями про їжу, виною у всіх гріхах і злістю на себе.

Таня порекомендувала просто вживати здорову правильну їжу і дозволяти собі шкідливості і вкусняшки без докорів сумління.

Нагадаємо, переможниця "СТМПУ" Таня Брик стиснула свої груди без допомоги рук: "Ну круто ж, а?"

Як повідомляв "Знай.ua", переможниця "СТМПУ" Таня Брик показала пристрасть у напівпрозорій білизні: "Богиня"

Знай.ua писав, переможниця "СТМПУ" Таня Брик зробила собі вихідний в ночнушке і з полуничкою: "З дитиною"