Головний "радикал" України, автор незліченних крилатих фраз, колишній народний депутат України Олег Ляшко, схоже, повертається в гру. Цього разу Олег Ляшко наїхав на секретаря РНБО України Олексія Данилова.

Ляшко розкритикував Данилова за те, що той сказав, що Німеччина і Франція повинні нести відповідальність за ненадання Україні і Грузії "Плану дій щодо членства в НАТО" в 2008 році.

Про це стало відомо завдяки фрагменту з ефіру програми "Свобода слова Савіка Шустера", який вже доступний в мережі YouTube.

"Ви вважаєте, що Німеччина і Франція винні в невиконанні Мінських домовленостей, а не Росія? Ви вважаєте, що агресія - це винні Німеччина, Франція? Що ми не отримали членства в НАТО - це винні Німеччина, Франція, а не ми? ... Хлопці, ви ж головою думайте, коли ви це говорите. Це життя наших людей. Українці гинуть на фронті через ваші дебільні заяви!", - емоційно заявив Олег Ляшко.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Олексій Данилов, скріншот: YouTube
Олексій Данилов, скріншот: YouTube

Данилов за словом в кишеню не поліз і загрозливо попередив Олега Ляшка, що після ефіру він вийде разом з екснардепом і пояснить, що свої заяви нікому не дозволить називати дебільними.

"Ще раз ви мені зробите таке зауваження - ми вийдемо з вами за ефір. Я жодній людині не дозволю, щоб мене робили дебілом. Це ви будете там у Верховній Раді у себе кричати, сіно їсти або що ви там робили", - відповів йому Данилов.

Раніше повідомляли, голий Ляшко вдарився в романтику і показав пікантні кадри з дружиною: "Разом 23 роки. На небі написано...".

Як повідомляв Знай.uа, глава НКРЕКП дав можливість мародерам грабувати українську енергетику через російський імпорт - Ляшко.

Знай.uа писав, Зеленський повинен негайно відкликати "корумповані дебільні пики" з НКРЕКП - Ляшко.