На цей раз ми детально розберемося з тим, як правильно готувати звичайну, іншими словами - класичну яєчню. Не секрет, що це найпоширеніша страва на всій земній кульці. Особливо в ходу цей "витвір кулінарного мистецтва" у тих, хто хоче поїсти смачно, але з мінімальним витратами часу і грошей: студентів та ділових дітей.

Це правда, з приготуванням звичайної яєчні впораються навіть підлітки, які залишаються вдома одні.

Про цей рецепт стало відомо завдяки популярному відео на YouTube-каналі"рецепти від Івана".

Класичний і найшвидший варіант приготування звичайної яєчні - поставити сковороду на сильний вогонь, через секунд 20 влити туди рослинне масло, потім почекати, поки воно почне шипіти і після цього вбити яйця. Трохи зменшити вогонь, посолити, смажити приблизно 5 хвилин, вимкнути вогонь і подавати на стіл. Це рецепт яєчні-глазун'ї.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Класична яєчня, скріншот: YouTube
Класична яєчня, скріншот: YouTube

Класична яєчня, скріншот: YouTube
Класична яєчня, скріншот: YouTube

Є логічне питання. Навіщо ж прогрівати сковорідку? Це робиться для того, щоб яйця не приставали до поверхні посуду. Насправді, сучасні сковорідки дозволяють готувати як завгодно і їжа не пристає.

Тому ви можете просто влити масло в сковорідку, вбити туди яйця і тільки після цього ставити її на вогонь.

Раніше повідомляли, домашній квас від Євгена Клопотенка освіжить моментально: смачний рецепт літнього напою.

Як повідомляв Знай.uа, смачний щавлевий борщ без м'яса: елементарний рецепт ароматного і ситного страви.

Знай.uа писав, смачно і корисно: домашня згущене молоко всього за 15 хвилин.