Відомий український кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко розмістив у своєму Instagram свіжу публікацію, в якій показав, як зі звичайної яєчні приготувати національну ізраїльську страву – шакшуку.

"Зара прокачаємо вашу яєчню та перетворимо її на шакшуку. Уявіть, що ви перейшли на новий левел, подув вітер, яйця покрилися зірковим пилом, підійнялися вгору, зазвучала містична музика. Потім, бац, і у вашій сковороді така прикольненька яєчня у якомусь соусі.

Шо робити. Ріжете помідори, солодкий перець, цибулю, часник, чилі. Добре обсмажуєте то все з томатами пелаті. Пелаті - для соусності та насиченості. Потім, коли воно все закипить та запахне, вбиваєте яйця. Молитеся курячому богу, щоб жовточок залишився ціленьким, бо то самий кайф. Трохи зіри, щоб ваш рот сказав "вау", коли скуштуєте. І ще додайте білий йогурт. Тушкуйте хвилин 5-7 під кришкою або просто поставте сковорідку у духовку", - написав Клопотенко.

Раніше ми писали про те, що Євген Клопотенко видав найпростіший рецепт улюбленого соусу: мінімум інгредієнтів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Євген Клопотенко по-особливому приготував сирний пиріг з томатами.

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Клопотенко розгромив свою кухню: "Ножем не виходить відбиватися".

Також портал Знай.uа писав, що Євген Клопотенко видав рецепт традиційної татарської страви – Азу з яловичини.