Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач любить радувати шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать 1,7 мільйонів людей.

Цього разу 37-річний комік опублікував кумедний кадр, на якому він сидить на офісному стільці в дверному отворі фургона. Так, Юрій схрестив руки і поглядає кудись вдалину з незадоволеним виразом обличчя.

"Майстер геніальної фотографії 😂😂😂", - підписав знімок артист.

"Дружина вигнала з дому! Ха-Ха! 🤣 ", "бомба😍", "просто цар🔥 🔥 😂 😂", " так😂. Відмінний ракурс🔥", " Ой дивись не викотися👏", " Юрчик що таке?", "Не сумуй вони.....обіцяли повернуться", "образився що дівчатка на "Факелі", а ти на роботі?", "Юрчик у тебе нудне обличчя - тобі грошей ніхто не дасть😂", " коли забув ноги поголити і всі на тебе дивляться😂", - коментували фоловери.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Юрія Ткача з " Квартал 95 "пов'язали копи:" ви нічого не доведете!" Артист опублікував дивне відео, в якому він сидить в автомобілі патрульної поліції.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Юрій Ткач з "Квартал 95" змусив українців сушити голову: примружене око і грізний кулак. Ткач заінтригував своїх передплатників новим фото, запропонувавши їм відгадати, що у нього в руці.

Також «Знай.иа " писав, що Юрій Ткач з величезною тарілкою в обличчя спантеличив українців:"полетів, але обіцяв повернутися". Український гуморист Юрій Ткач порадував шанувальників новиною про зйомки нових сезонів серіалу "Одного разу під Полтавою".