"Вогняне кільце" над головами українців: де і коли можна побачити сонячне затемнення Місяцем

У декількох областях країни відразу можна буде побачити "кільцеве сонячне затемнення". Це відбувається, коли Місяць частково затуляє Сонце.

Затемнення почнеться в четвер, 10 червня, о 13:26 за київським часом і триватиме близько півтори години. Найкраще його буде видно з деяких частин Канади, Гренландії та Росії.

Кільцеве сонячне затемнення, скріншот: YouTube
Кільцеве сонячне затемнення, скріншот: YouTube

"Ощадбанк" знайшов спосіб закликати Maneskin в Україну: "Нас*ати вам, якщо людина переїхала"

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ощадбанк" отримує все більше і більше скарг на обслуговування клієнтів. Відзначаються всі можливі обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни.

В основному анонімні користувачі залишають негативні відгуки на сайті Мінфіну. Але зараз цей банк опублікував кумедний відеоролик на офіційній сторінці в TikTok, який відсилає нас до переможців "Євробачення-2021", групі Måneskin.

@oschad

Дуже сподіваємось👀

♬ оригінальний звук - Ощадбанк

Гнила маршрутка-зомбі взяла в "полон" переляканих українців: "Хто це одоробло випустив?"

Українці не завжди задоволені громадським транспортом, який курсує містами і між населеними пунктами країни. Адже часто технічний стан маршруток і автобусів далеко не найкращий.

Обурення пасажирів і городян викликала маршрутка, яка возить людей за маршрутом Дніпро - Кам'янське. Про це повідомляє Телеграм-канал "чорний список", який також виклав відповідні фотографії.

Маршрутка у Дніпрі, Чорний список / Телеграм
Маршрутка у Дніпрі, Чорний список / Телеграм

Настя Каменських і Аліна Гросу розкрили секретики схуднення: "Крім городів нічого"

Настя Каменських і Аліна Гросу розкрили свої секрети про те, як же прийти у форму до пляжного сезону в ефірі телепередачі" Ранок з Україною " з телеведучими Анатолієм Анатолічем і Лілією Ребрик. Наприклад, Анастасія особисто зізналася, що набрала зайвих кілограмів під час реаліті в Мексиці, тому вже зараз приводить тіло в порядок.

Каменських вважає, що всього 20% успіху залежать від занять спорту, тоді як всі 80% - вживана їжа.

Настя Каменських, фото з Instagram
Настя Каменських, фото з Instagram

В'ячеслав Узєлков помстився колишній Марині Боржемській, подарувавши серце іншій: "Кричав на весь світ..."

Наші читачі пам'ятають про те, що відома українська фітнес-тренер Марина Боржемська, колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова часто з'являється в стрічці новин. Однак про її екс-дружину мало що було чутно за останні кілька років. Однак В'ячеслав повернувся на екрани в романтичному реаліті "Одруження наосліп".

Героєм першого випуску став боксер і телеведучий В'ячеслав Узєлков. Після гучного розлучення з фітнес-тренером Мариною Боржемською спортсмен досить довго не міг забути кохану і шкодував про розрив. Втім, тепер знаменитість заявив, що готовий до нових відносин.

В'ячеслав Узєлков в шоу "Одруження наосліп", скріншот: YouTube
В'ячеслав Узєлков в шоу "Одруження наосліп", скріншот: YouTube