Катерина Репяхова зробила визнання фанатам. Відповідне відео з'явилося на її сторінці в соціальній мережі.

Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка незабаром стане мамою хлопчика Михайла, має досить велику аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram.

Катерина Репяхова, фото з Instagram
Катерина Репяхова, фото з Instagram

Нещодавно вона опублікувала відео в сторіз, в якому вона розповіла причини того, що не відповідає на запрлси. Вона привела в приклад запиту з критикою на її чоловіка Віктора Павліка, який змушений давати концерти. Інтернет-передплатниця повідомила, що залишити свою вагітну дружину в такий момент, не по-чоловічому.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Репяхова зазначила, що дивитися всі запити - нервів не вистачить. З цієї причини вона намагається утримуватися. Також Репяхова повідомила, що вона є концертним директором і сама наполягає на тому, щоб він заробляв гроші. Репяхова зазначила, що не працювати і залишатися з дружиною - недозволена розкіш для її чоловіка. Адже йому треба утримувати не тільки свою нинішню, а й колишню дружину.

Відзначимо, що Репяхова була фанаткою Віктора Павліка, до якої він пішов від колишньої дружини Лариси Созаєвої. Павлік і Репяхова одружилися в травні 2020 року і його нова дружина стала концертним директором співака. Скоро у них народиться первісток, якого подружня пара вирішила назвати Мішею.

Раніше ми писали про те, що Віктор Павлік зробив дружині сюрприз перед пологами: запам'ятає на все життя. Артист презентував пісню і мультфільм, присвячені їхньому маленькому синові.

Нагадаємо, дружина Віктора Павліка показала, як готується до пологів: "для ведмедика".

Як повідомляв портал Знай.uа, колишня дружина Віктора Павліка згадала, як він пішов до коханки: "Земля пішла з-під ніг".