Чоловік відомої співачки Наташі Корольової, танцюрист і стриптизер Сергій Глушко, який виступає під псевдонімом Тарзан, любить радувати шанувальників різноманітними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на нього підписано понад 195 тисяч людей.

Цього разу Тарзан опублікував цікавий кадр з новим зеленим "другом". Чоловік сфотографувався з голим торсом на тлі фігурного куща у формі слона.

В описі до фотографії Тарзан повідомив, що вони зі слоном зібралися в караоке.

"Ми зі слоном сьогодні в караоке))) а ви?", - підписав знімок Сергій Глушко.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Слон теж буде співати або в журі з тобою?) ", "Діду ти чого! одягнися застудишься😮", "бабуся тарзан", " ми підемо з слоном, по полю підемо...)) ", "Грудка більше ніж у дружини)", " Наш аполлон ❤️❤️❤️❤️❤️", "дивлюся футбол", " Шииикарно виглядаєте!🔥 ", "Як так тримаєш форму?",- писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Наташі Корольової-48: зрада Тарзана, злидні в Росії та інші скандали за участю зірки

Як повідомляє портал «Знай.иа» Чоловік королевою Тарзан дивно виправдався за зради з молодою коханкою: "це ваш вибір"

Також «Знай.иа " писав, що Статевий орган виявився прямо на обличчі Тарзана, Наташа Корольова не проти: "як жити з цим?"