Юрій Ткач опублікував кумедне відео на спортивному майданчику. Це здивувало передплатників соціальної мережі.

Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач любить радувати шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать 1,7 мільйона людей.

Юрій Ткач, фото з Instagram
Юрій Ткач, фото з Instagram

Цього разу 37-річний комік опублікував кумедне відео, на якому він стоїть на спортивному майданчику. Чоловік вистукують забавну мелодію на сталевому жердині. Сам він одягнений у спортивну форму і ймовірно готувався до ранкової зарядки, проте щось пішло не так.

"Психанул", - забавно підписав свій відеозапис комік.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Підписники з гумором відреагували на дії Ткача.

"А ось я подумала, готуємося до виступу на пілоні"; "підкачали м'язи рук"; "Ахахаха, не психуйте"; "перегрівся; "не очікувала від вас таких дій на дитячому майданчику"; "забавне бачив", — повідомили вони.

Нагадаємо, раніше Юрія Ткача з " Квартал 95 "пов'язали копи:" ви нічого не доведете!" Артист опублікував дивне відео, в якому він сидить в автомобілі патрульної поліції.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Юрій Ткач з "Квартал 95" змусив українців сушити голову: примружене око і грізний кулак. Ткач заінтригував своїх передплатників новим фото, запропонувавши їм відгадати, що у нього в руці.

Також «Знай.иа " писав, що Юрій Ткач з величезною тарілкою в обличчя спантеличив українців:"полетів, але обіцяв повернутися". Український гуморист Юрій Ткач порадував шанувальників новиною про зйомки нових сезонів серіалу "Одного разу під Полтавою".