Відома українська телеведуча Катя Осадча, яка чекає третю дитину, показала рідкісні кадри зі старшим сином Іллею.

Відомо, що хлопець закінчив приватну міжнародну школу в Києві. Саме кадрами з випускного Іллі, який пройшов 5 червня і поділилася телеведуча на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Відомо, що Ілля народився у Катерини в першому шлюбі з бізнесменом Олегом Поліщуком.

Катя Осадча зі старшим сином, фото: Instagram
Катя Осадча зі старшим сином, фото: Instagram

Старший син Каті Осадчої, фото: Instagram
Старший син Каті Осадчої, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Мій випускник ❤️ ніби тільки в мене був випускний, а вже в Іллі :) і ніби тільки йшли в перший клас, а вже Ілля майбутній студент! Ілля, нехай доросле життя буде легким і щасливим, а я завжди поруч ❤️, - написала Осадча.

"Как похожи", "🥰какой красавчик!", "Вітаю🙌", "Как сильно на тебя похож😍 Поздравляю вас 🥳", "Фантастичні!Вітаємо сердечно!Мамина гордість!❤️", "Браво!!!Ілюша!!Вітаємо!!Ти великий молодець!!", "Народная примета гласит!если сын похож на маму,или дочь на папу,то будут счастливые в жизни👍 а ваш сынуля,но просто 2 капли на вас похож🤗 огромного счастья вам и вашей семье! ❤️👍",,- коментували колеги і шанувальники, відзначаючи схожість мами і сина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Юрій Горбунов "втік" від Каті Осадчої і похвалився особливою зустріччю: "не думав ,що буду мати честь"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Вагітна Осадча розповіла про вечірні прогулянки Києвом: "улюблені тераси і секретні місця"

Також «Знай.иа " писав, що Вагітна Катерина Осадча та Юрій Горбунов радісно кинулися з дому без дітей: "прорвалися"