28 травня 2021 року, на телеканалі СТБ пройшов останній випуск "Холостяк. Життя після проекту", в ході якого українцям відповісти на безліч питань після 11 сезону з Михайлом Заливако.

Чоловік не надто часто, проте радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 200 тисяч чоловік.

Михайло Заливако та Анна Богдан, фото з Instagram
Михайло Заливако та Анна Богдан, фото з Instagram

Зараз він виклав кумедний знімок у вузенькому пальто, але з досить дивною підписом - невеликою історією з досить неприємним закінченням. Відомо, що Михайло у фіналі вибрав Анну Богдан і вирішив з нею будувати своє майбутнє. Розповідь будується на двох особинах протилежної статі. Дівчині дуже подобався молодий чоловік, тому вона подзвонила йому і сказала, що є два дорогі квитки в театр.

Михайло Заливако та Анна Богдан, фото: Instagram
Михайло Заливако та Анна Богдан, фото: Instagram

Разом вони пішли туди, проте вже перед театром представниця прекрасної статі зізналася, що це був жарт і ніяких квитків у неї не було.

"Він чесно сказав: - вас зараз залишити або проводити куди? Вона сказала: "Залиште зараз". І він пішов. А квитки у неї, звичайно, були...", - пише Михайло Заливако.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, Юля "Зайка" з "Холостяка" готується до поповнення в "сім'ї": "Вибрав ту кобилячу морду"

Як повідомляв "Знай.ua", Анна Богдан відповіла на найбільш каверзне питання: це зводить з розуму "Холостяка" Заливако

Знай.ua писав, "Холостяк" Заливако задався питаннями після вибору Анни Богдан у фіналі: "Вже сто разів..."