Відома українська співачка Ані Лорак, яка поїхала працювати і жити в Росії, подякувала своїм фанатам за відмінну атмосферу на концерті. Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

«Наш вечір! Наповнений посмішками і вашою любов'ю! Спасибі кожному, хто розділив з нами цей шоу-концерт», - написала вона підписникам, публікуючи знімки з концерту. На знімках красуня в запаморочливих образах виступає на сцені.

Ані Лорак, Instagram
Ані Лорак, Instagram

Ані Лорак, Instagram
Ані Лорак, Instagram

Ані Лорак, Instagram
Ані Лорак, Instagram

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Ані Лорак, Instagram
Ані Лорак, Instagram

"Дуже хочемо на ваших концертах почути хіти "Сонце", "Для тебе", "Shady lady", "Такі вечори не забуваються... справжня любов, коли Ваш голос і голоси людей зливаються в один. Чарівна!" - коментують побачене підписники.

"Який же вчора був неймовірний вечір! Найкращі емоції - це емоції, розділені з Вами. Дуже любимо і вже сумуємо", "Яка ви щаслива, коли на сцені", "Видно, як ви віддаєте свою енергію на все. Будьте такою щасливою завжди", - вважають віддані фанати Ані Лорак, коментуючи її старання.

Нагадаємо, раніше Ані Лорак нарешті зізналася, хто робить її щасливою:"бережіть коханих". Буквально нещодавно 42-річна знаменитість презентувала новий кліп на пісню "роздягнена". В останньому пості в соцмережі Кароліна зазначила, що її відеоробота вже набрала майже 6 мільйонів переглядів на YouTube.

Як повідомляє портал «Знай.uа» 42-річна Ані Лорак влаштувала примірку найгарячіших бікіні:"ідеальна фігура". Ані Лорак поділилася пікантними кадрами, показавши фігуру в купальнику

Також «Знай.uа " писав, що Ані Лорак похвалилася талантом їх з Муратом 9-річної дочки: "спостерігаю за результатами". Ані Лорак поділилася зворушливим фото з донькою Софією