Майже, як Тодоренко: "колега" Крутоголова "поховав" себе публічною зрадою дружині - "Я відразу їй сказав"

Відомий російський комік-інтелігент, музикант, колишній КВНщик і резидент шоу "Stand Up" Іван Абрамов часто радує шанувальників своїми виступами і якісним гумором.

Він багато уваги приділяє жартам про знаменитостей, політиків і повсякденному житті. Однак зараз не про це. Адже в інтернеті набирає популярність відео з Іваном, в якому він дивує своїми думками щодо дружини, її зміни у вазі і його ставлення до цього. Комік вважає, що зміна ставлення до дружини в погану сторону через набрані кілограми-це нормально.

Іван Абрамов, скріншот: Youtube
Іван Абрамов, скріншот: Youtube

Назвали на честь прабабусі: у принца Гаррі і Меган Маркл народилася донька

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

У принц Гаррі і його дружини герцогині Сассекської Меган Маркл народилася дочка.

Дівчинку назвали Лілібет Діана Маунтбеттен — Віндзор-на честь прабабусі Єлизавети, яку в дитинстві називали Лілібет, і бабусі, принцеси Діани.

Крихітка народилася в п'ятницю, 4 червня, об 11:40 в лікарні Санта-Барбари, штат Каліфорнія.

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: скріншот з відео
Меган Маркл і принц Гаррі, фото: скріншот з відео

"Все про вступ-2021": українським абітурієнтам розповіли, на скільки балів потрібно скласти ЗНО

Дізнатися, скільки балів необхідно отримати на зовнішньому незалежному оцінюванні, щоб вступити на певну спеціальність, майбутнім абітурієнтам допоможе Інформаційна система «Вступ.ОСВІТА.UA".

На цьому сайті можна знайти інформацію для абітурієнтів та їх батьків про хід вступної кампанії. Бажаючі потрапити до закладів вищої освіти можуть знайти на сторінці ресурсу дані про набір на всі спеціальності, у всіх навчальних закладах.

абітурієнти, скріншот з відео
абітурієнти, скріншот з відео

Володимир Зеленський відпочиває від державних справ, виїхавши на шашлики: "Розмова без табу"

Президент України Володимир Зеленський дуже часто користується Інтернетом, зокрема, соціальними мережами, щоб ділитися з громадянами деякими своїми заслугами або важливими державними новинами.

За його діяннями в соціальній мережі Instagram стежать більше дев'яти мільйонів чоловік, яких зараз глава держави порадував кількома фотографіями дня, проведеного з журналістами перед їх професійним святом. На знімках Зеленський зображений при приготуванні шашлику на великих мангалах.

"Нова пошта" оголосила про нововведення: тепер це зможе зробити кожен українець

У "Новій пошті" повідомили про нововведення. Дану заяву здійснила прес-служба компанія.

Тепер клієнти можуть самостійно через сайт Нової Пошти управляти своєю доставкою. Як повідомляють в прес-службі компанії, раніше можна було дізнатися виключно статус відправки і оплатити його, все інше можна було здійснити виключно за допомогою контакт-центру.

Нова пошта, скріншот з відео
Нова пошта, скріншот з відео