Григорій Решетник поділився з шанувальниками фотографією своєї родини. Відповідний пост з'явився на її соцмережі.

Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram зворушливу фотографію, на якій він з'явився зі своєю сім'єю.

Григорій Решетник з сім'єю, фото з Instagram
Григорій Решетник з сім'єю, фото з Instagram

Ведучий стоїть в ряд разом зі своєю дружиною і трьома дітьми. У підписі до фотографії він написав, що це його світ.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ви прекрасні";" неймовірно красиві";" Ви мегашікарная сім'я";" які ви красиві і класні";" Ваша дружина дуже стильна і мила";" ви такі усміхнені і прекрасні";" найпрекрасніша сама в нашому шоу-бізнесі";" про прям як у Самойлової";" Носики точно мамині", — пишуть Передплатники Instagram.

Гриша Решетник, скріншот: YouTube
Гриша Решетник, скріншот: YouTube

Нещодавно Решетника помітили в компанії Злати Огневич. Ведучий шоу Холостяк посміхався і дивився прямо в камеру. Виконавиця з широкою посмішкою, і іноді поглядаючи на ведучого проекту, заявила, що вони готуються до другого сезону. Шанувальники побажали парі удачі і пообіцяли обов'язково подивитися цю передачу.

Нагадаємо, що Розалі була другом для "Холостяка"до фіналу, Міша здивував визнанням:"це п*здец".

Як повідомляв портал Znaj.ua, "Холостяк " Міша Заливако подарував своє сердечко Юлі після фіналу:"ось і все, йдіть***".

Також " Знай.ІА " писав, Юрій Ткач з "Квартал 95" з дружиною розсмішили "молодіжною" витівкою: "Твоя крашиха". Юрій Ткач з дружиною поставили шанувальникам незвичайне питання