Відома українська актриса театру і кіно Ольга Сумська часто радує шанувальників різними фото і відео з особистого і творчого життя в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано понад 700 тисяч людей.

Стало відомо, що цього разу 54-річна знаменитість приїхала з гастролями в Донецьку область.

Ольга Сумська, фото: Instagram
Ольга Сумська, фото: Instagram

Так, Сумська з колегами виступила з виставою "Анна Кареніна" на сценах Торецька та Мирнограда.

Під час перебування в Торецьку актриса зняла на камеру і напівзруйновану будівлю, яка зазнала нападу і обстрілу з боку окупантів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Ольга Сумська, фото: Instagram
Ольга Сумська, фото: Instagram

"Дякуємо,Донбас!💛💙Нарешті побували у вас з виставою #аннакареніна після карантину!Торецьк,Мирноград,так хочеться побачити ваші міста квітучими,з гарною інфраструктурою...Але все поступово,керівники міст намагаються зробити все можливе для відродження краю після військових дій..Дорогі наші друзі,дякуємо за теплий прийом і до зустрічі!Колеги,це було незабутньо!✋🏻🎭", - написала в пості артистка.

"Маріуполь завжди Вам радий. Чекаємо 😍", " спасибі велике, що приїхали в наші краї! 💙 💛 ", "А тепер в Краматорськ🙏", "приїжджайте в слов'янськ❤️", " чудове фото!❤ 👍 👍 ", "МІЙ БОГ!!! Дякую за публікацію !! Приємно бачити це фото, ви дуже красиві і як завжди красиві і в милому місці! Любити це!! 🌺 ", "Захоплююся Вами! Смілива, красива, талановита, вірна своєму ремеслу❤️", " Донбас Батьківщина моя .❤ ️ ",- писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ольга Сумська захопилася посадкою дерев: залишилося народити сина

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ольга Сумська показала, як виглядала 30 років тому: з маленькою дочкою на руках

Також «Знай.иа " писав, що Ольга Сумська розповіла про свій перший раз в 14 років: "була запрошена на кінопроби"