Військовий з Харкова Ігор Веретенніков, який вже не перший рік служить у лавах ЗСУ, сам пише пісні та виконує їх на шестиструнній гітарі.

Нещодавно 30-річний танкіст презентував військово-патріотичну пісню під назвою "В бій за Україну".

Варто зазначити, що композиція не залишила українців байдужими і вже отримала безліч позитивних відгуків на YouTube.

Раніше ми писали про те, що 30-річний танкіст з Харкова Ігор у підрозділі заслужив репутацію не лише професійного техніка та хорошого воїна, а й талановитого музиканта. Коли лейтенант бере до рук гітару і починає співати, товариші по службі із задоволенням слухають його авторські пісні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ігор Веретенніков, фото АрміяInform
Ігор Веретенніков, фото АрміяInform

"Вперше взяв до рук шестиструнку, коли мені було років сім. Відтоді – не розлучаємося. Навчався в "музикалці". Потім грав з кількома харківськими місцевими колективами, а потім – і на строковій. У підрозділі любили, коли я брав інструмент і міг щось заграти або заспівати", - зізнається військовий.

Нагадаємо, на Донбасі шість українських бійців віддали життя за Батьківщину: наймолодшому захиснику було всього 23 роки.

Як повідомляв портал Знай.uа, українські військові влаштували свято дітям на Донбасі: "Дали помацати, пограти, пофотографуватися".

Також портал Знай.uа писав про потужну історію українського захисника, яка доводить прислів'я про солдата і генерала: "Іди гідно..."