Вчора збірна України з футболу поділилася довгоочікуваною оновленою формою, яка виконана в традиційних синьо-жовтих кольорах і з тризубом.

Також на футболках є написи "Слава Україні" і "Героям Слава", а також карта нашої держави з Кримом, Луганськом і Донецьком. У Російській Федерації вже встигли зробити заяву, що УЄФА повинна заборонити Україні виступати в цій формі.

Збірна України, скріншот: YouTube
Збірна України, скріншот: YouTube

Депутат Держдуми Дмитро Свищев зазначає, що в нашій екіпіровці закладена "політична провокація". Однак в Союзі європейських футбольних асоціацій (УЄФА) успішно затвердили форму збірної України.

Там відзначають, що форма була затверджена відповідно до застосовних правил щодо екіпіровки.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Нам подобається нова форма. Слава Україні!", - йдеться в повідомленні посольства США в Україні в Twitter з хештегом #Криметоукраїна.

А ось російська збірна з футболу вже погрожує відмовитися від участі в "Євро-2020". У Державній Думі РФ назвали рішення УЄФА "серйозною помилкою і Політикою подвійних стандартів".

Нагадаємо, депутат Путіна обурився формою збірної України на Євро-2020: "А у кого це бомбить?"

Як повідомляв "Знай.ua", " Кріштіану - не топовий": колишня зірка "Шахтаря" Малиновський розповів про заповітну мрію та італійську кар'єру

Знай.ua писав, можна квартиру купити: українці дізналися, скільки отримали гравці збірної Шевченка за вихід на Євро-2020