Солістка української групи Go_A, яка нещодавно на популярному пісенному конкурсі "Євробачення 2021" посіла п'яте місце, Катерина Павленко частенько радує шанувальників всілякими публікаціями відразу в декількох соціальних мережах, де за її життям, на особистій сторінці, стежать понад 120 тисяч осіб, а на акаунті колективу близько 150.

Нещодавно жінка розповідала, чому більше ніхто в світі не побачить зелену шубу, в якій вона була на "Євробаченні", на концертах. А зараз опублікувала загадкове відео, на якому постала в машині, сидячи на задньому сидінні і дивлячись куди-небудь через вікно.

Go_A, скріншот: Youtube
Go_A, скріншот: Youtube

Катерина Павленко написала, що знаходиться в дорозі, щоб виконати ту саму пісню. До цього в Stories go_a викладали відео з репетицій перед концертом, коли солістка виконувала "Шум", що став візитною карткою українського гурту.

Катерина Павленко, скріншот: Instagram Stories
Катерина Павленко, скріншот: Instagram Stories

А потім вони виставили шикарний вид з однієї з високих локацій в українській столиці - Києві - з видом на широченний Дніпро.

Go_A, скріншот: Instagram Stories
Go_A, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, Катя Павленко з Go_A зізналася, що було між нею і лідером Måneskin: "Не буду влазити". Сама Катя неодноразово говорила про те, що з італійцем її пов'язують тільки дружні стосунки

Як повідомляв "Знай.ua", Катя Павленко з Go_A захопила природною красою: ні грама ботокса. Так, в інтерв'ю для глянцю Павленко зізналася, що не боїться згасання раптової слави.

Знай.ua писав, шлях України на "Євробаченні": як Вєрка Сердючка, Світлана Лобода та Ані Лорак запалювали найбільшу сцену світу