Відомий ведучий програм «Всюди Люди» та «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна» Анатолій Анатоліч і його дружина співачка Юлія Бойко, відома під псевдонімом Юла, замислюються над ім'ям своєї дитини. І ймовірно вони прийшли до остаточного рішення.

Незабаром у родині відомого українського телеведучого Анатолія Анатоліча народиться третя дитина. Вже відомо, що це буде хлопчик, тому зоряна пара вже замислюється над ім'ям.

Анатолій Анатоліч, скріншот із відео
Анатолій Анатоліч, скріншот із відео

Подружжю сподобалося ім'я Нілс. Втім, ще придивляється до Роберта і Мартіна. Нагадаємо, пара вже виховує двох дочок-Алісу і Лоліту. Зараз Юла на 8 місяці вагітності, тому закохані вирішили - пологи вперше будуть партнерськими.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Однак Шанувальники не схвалили вибору імені дитини

"Нілс Анатолійович. Боже дай цим людям клепку!"; "Нілса ми як-небудь переживемо. Головне, що не Сімба. Як то кажуть, де Юла, Лоліта і Аліса, там і Нільса Анатолійовича місце знайдеться"; "Нілс Анатолійович. Люди, не псуйте дитині життя. Вже тоді краще Роберт", - пишуть шанувальники.

Пара зізнавалася в тому, як їм важко вибрати ім'я дитини. З цієї причини ведуча "Світського життя" Катерина Осадча припустила, що через те, що телеведучий має велику сім'ю, то можливо ім'я для сина будуть виносити на голосування.

"Якщо винести на голосування, то у нас бабусі будуть або за Сашу, або за Олега", — сказала тоді дружина Анатолія Анатоліча Юла.

Раніше повідомляли, "Їздять, а не літають...": майбутній тато Анатолій Анатоліч знайшов рецепт ідеального водіння на сонячній Домінікані.

Як повідомляв Знай.иа Анатолій Анатоліч показав красуню, з якою в шлюбі 10 років: "вагітна в перший раз".

Знай.иа писати, Анатолій Анатоліч відзначає з дружиною знаменну дату: 11 років".