Відомий автор-сценарист "Кварталу 95" і переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт поділився з багатотисячною аудиторією свіжим відео в Insta Stories, на якому він з'явився зі своєю коханою, акторкою Ксенією Мішиною.

Як відомо, зіркова парочка вирушила в Львівську область на колективний ретрит, щоб духовно збагатитися. Там Саша і Ксюша займалися йогою і стояли на цвяхах. На опублікованому ролику Еллерт показав, як вони з Мішиною добираються до будиночка, де проходять духовні практики.

"Шо, кохана, як справи? Довгий шлях... до істини", - сказав на відео Еллерт.

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина, скріншот з Insta Stories

ретрит, скріншот з Insta Stories Олександра Еллерта

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

Олександр Еллерт, скріншот з Insta Stories

Ксенія Мішина, скріншот з Insta Stories

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина показала своє "хобі", поки Олександр Еллерт сидить вдома: "Там оголюються". Акторка розповіла, як пройшли зйомки в Хорватії. "Холостячка" зазначила, що отримала новий досвід на знімальному майданчику.

Нагадаємо, Олександр Еллерт пригостив доньку улюбленою вкусняшкою "Холостячки", Ксенії Мішиної не дісталося: "Просто пушка". Сценарист "Кварталу" зізнався, що обожнює зелений горох.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Еллерт показав рутину з "Холостячкою" Ксенією Мішиною, романтика пішла: "Буду пукати".

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина і Олександр Еллерт ризикнули життям заради кохання: "Терпи, отримуй".