Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач досить часто ділиться з багатотисячною армією шанувальників новими фото і відео в соцмережі Instagram.

Цього разу 37-річний комік опублікував кумедне відеозвернення, в якому він сидить у автомобілі та скаржиться на погоду на початку літа. Так, Ткач вирішив поцікавитися у підписників, хто з них вже купався. Він заявив, що відкриватиме плавальний сезон, незважаючи на "калатун".

"Чекати немає сили... Хто вже відкривав плавальний сезон? #пляж #річка #річка #море #відпочинок", - написав гуморист.

"Водічка зжимає колокольчики 😂", "Дуже класний 😍", "Тільки у ванній або в душовій)!!", "1 травня сезон відкритий 😂😂😂 норм 🔥", "З водою все добре купатися можна сезон відкрили 😂😂🤟", "Водичка як водичка мокра трошки 😂😂", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

скріншот

Раніше ми писали про те, що Юрія Ткача з "Квартал 95" пов'язали копи: "Ви нічого не доведете!" Гуморист змусив українців понервувати.

Нагадаємо, дружина Юрія Ткача з "Кварталу 95" Вікторія показала свою крихітку: велика леді.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Ткач здивував дивним мистецтвом на дитячому майданчику: "Готуємося до виступу на пілоні".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розповів, чим зайняти дітей влітку: батьки врятовані. Гуморист похвалився новим захопленням доньки.