У понеділок, 7 червня відбувся матч України проти команди Кіпру. Товариський матч відбувся в Харкові, і українській збірній вдалося отримати бажану перемогу з рахунком 4:0.

Про це почали говорити всі - від ЗМІ, до звичайних користувачів у соціальних мережах, однак, більше запам'ятався не сам матч, а вчинок одного з футболістів.

Одним з кращих гравців даного матчу став Олександр Зінченко. Він став автором одного з голів, який присвятив своїй вагітній дружині Владиславі Зінченко. Вони не так давно вирішили зізнатися, що зовсім скоро їх сім'я стане більше.

24-річний українець звернувся прямо на поле до дружини, яка сиділа на трибуні, а вона не стримувала емоцій. Коли Олександр Зінченко повинен був бити м'яч по воротах, Влада навіть закрила очі, щоб не переживати так сильно, але, в підсумку все закінчилося добре.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Після цієї події футболіст схопив м'яч, і засунув собі його під футболку, щоб зробити вигляд, що теж в положенні, а руками він показав незвичайний рух, який не відразу всі зрозуміли.

Як виявилося, цей рух в животі у влади зробив їх майбутня дитина, і це чітко видно на знімку УЗД, яким чоловік поділився на своїй сторінці в соціальній мережі.

"На одній хвилі с 👼 🥰" - підписана публікація.

До слова, для Олександра поєдинок проти Кіпру став 39-м у футболці збірної України. В його активі 6 голів і 2 асисти.

Нагадаємо, що зірка української збірної Зінченко стане татом: з'явилося фото вагітної Владики.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Зінченко зібрався роздати все найдорожче, що у нього є, включаючи собак. Футболіст влаштував великий конкурс у соцмережі.

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Зінченко зібрався готувати для собак: Влада Седан йому допоможе.