На Донбасі триває війна з російськими окупантами, українські воїни з честю і доблестю захищають свої землі. За довгі роки війни з'явилося безліч історій про горе, біль та зраду. Однак є і прекрасні новини про те, що українська земля носить на собі чудових молодих борців за Незалежність і свободу.

Так, цього разу українцям розповіли історію 20-річного командира танка гетьманської бригади Владислава Прокопенка.

Про історію та життєвий шлях Влада детально пише прес-центр ООС у мережі Facebook.

Українські захисники, фото: Unian
Українські захисники, фото: Unian

"Командир танка гетьманської бригади. Сержант Владислав Прокопенко - командир танка одного з підрозділів окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Виговського.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він вирішив стати військовим ще в дитинстві і своєї мрії не змінив. У 19 років після закінчення навчання Владислав почав військову службу. Батько і дід Владислава - військовослужбовці. Вони для молодого танкіста - найкращий приклад того, яким повинен бути чоловік і воїн.

Зараз Владиславу 20 років. Він сумлінно ставиться до виконання своїх службових обов'язків. Поруч з ним - професійні і сміливі воїни-танкісти, навіть найважчі завдання виконують з посмішкою на обличчі.

Нещодавно в житті Владислава відбулася дуже важлива подія - він став батьком. Тепер його чекають вдома кохана дружина і маленький син Тимофій. - Завжди є при собі наше сімейне фото, - розповідає Владислав. - Важко залишати рідний дім з рідними людьми. Але ми тут заради наших сімей і наших дітей.", - пишуть автори публікації.

Публікація прес-центру ООС, скріншот: Facebook
Публікація прес-центру ООС, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, танкіст з душею музиканта підняв дух побратимів на Донбасі: "У бій за Україну".

Як повідомляв Знай.uа, військовий Денис відправився на передову в 20, і не збирається здаватися: 6 років присвятив нашому з вами спокою.

Знай.uа писав, без обстрілів, але з мінами під ногами на Донбасі: воїн ЗСУ міг залишитися без ноги під час затишшя.