24-річний Петро з Волині здобув спеціальну освіту в галузі харчової промисловості. Він є фахівцем з організації виробництва м'ясо-ковбасних виробів.

Але, за його словами, працювати за фахом йому не дуже хотілося. І хлопець вирішив змінити своє життя, уклавши контракт з ЗСУ, пише АрміяInform.

"Якби залишився вдома, то робив би ковбасу. А тут – "ковбасимо" ворога!" - зазначив Петро.

Наразі він виконує завдання у складі одного з підрозділів операції Об'єднаних сил. Хлопець переконався, що праця піхотинця нелегка і виснажлива. Доводиться і з лопатою працювати – чистити окопи і окопи. І годинами спостерігати за ворожими позиціями. І боєкомплект на собі тягати. І багато іншого робити, щоб підрозділ завжди знаходився в готовності до відбиття нападу противника.

Військовий, фото: Facebook
Військовий, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Зараз час особливо небезпечний. Буяє "зеленка". А це значить, що ворожі снайпери та ДРГ активізуються. І треба бути удвічі пильним. Але хай лишень сунуться – пригостимо так, що добавки не буде кому просити!" - заявив воїн.

Нагадаємо, танкіст з душею музиканта підняв дух побратимів на Донбасі: "У бій за Україну".

Як повідомляв портал Знай.uа, на Донбасі шість українських бійців віддали життя за Батьківщину: наймолодшому захиснику було всього 23 роки.

Також портал Знай.uа писав про потужну історію українського захисника, яка доводить прислів'я про солдата і генерала: "Іди гідно..."