Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач досить часто ділиться з багатотисячною армією шанувальників новими фото і відео в соцмережі Instagram.

Цього разу 37-річний комік опублікував на своїй сторінці смішний ролик, в якому він стоїть біля старого автомобіля вишневого кольору. У підписі до знімкe Юрій іронічно зазначив, що привіз "ластівку" зі Сполучених Штатів.

"Взяв собі ластівку з Америки... Не бита, не крашена, не їде... 😂", - пожартував Ткач.

"Цирк на дроті 👏👏👏👏", "Машинка просто 🔥🔥🔥 чи 💣💣💣", "Тачка Агонь 🚗🔥", "Так це ж "москаль" 😂😂😂", "Класика", "Ракета 👍", "Юрко, де нарив такий раритет 😂😂😂", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

скріншот

скріншот

Раніше ми писали про те, що Юрій Ткач з "Квартал 95" зважився на неможливе: "Чекати немає сил". Артист захотів перевірити водичку на початку літа.

Нагадаємо, Юрія Ткача з "Квартал 95" пов'язали копи: "Ви нічого не доведете!" Гуморист змусив українців понервувати.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Ткач здивував дивним мистецтвом на дитячому майданчику: "Готуємося до виступу на пілоні".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розповів, чим зайняти дітей влітку: батьки врятовані. Гуморист похвалився новим захопленням доньки.