Як відомо, знаменитості не відразу народилися популярними. За всім цим стоїть важка робота, і не тільки над собою. Ким працювали артисти до того, як стали відомі.

Про це розповіли вони артисти, вони не соромляться цього, а навіть навпаки. Вони спробували, що таке важка праця, і вирішили знайти те, що їм до душі.

Ось, наприклад, Сергій Шнуров. Він не завжди був популярний. Музикантом він став в 1991, і з восьмого класу займався рок-музикою. Вже через 6 років створив свій колектив "Ленінград", який зараз знає кожен другий житель СНД.

До цього, чоловік встиг випробувати на собі чи не всю важку роботу. Він був: вантажником, склярем, сторожем в дитячому садку, ковалем, столяром, а також дизайнером в рекламному агентстві.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Відома в Росії телеведуча Олена Летюча раніше була фінансистів в російських залізницях, після чого вирішила стрімко змінити своє життя.

Валерій Меладзе, до того як став кумиром мільйонів жінок, працював майстром телефонних ліній. Після школи шлях був один-Робочі спеціальності. У добу йому доводилося ремонтувати 10 телефонних ліній. Все було добре-начальство його цінувало, а з колегами були відмінні відносини. Там він пробув рік, після чого зрозумів, що потрібно домагатися чогось більшого.

Співачка Тетяна Буланова у 1987 році вступила на вечірнє відділення бібліотечного Ленінградського інституту культури, на спеціальності «бібліотекар-бібліограф», паралельно з цим почавши працювати за фахом в бібліотеці військово-морської академії, але вже через два роки зрозуміла, що її покликання - співати, і перейшла на вокальне відділення.

Віра Брежнєва народилася в найпростішій родині, тому у дівчини була мета - допомагати їм заробляти гроші. Якось вона вирішила влаштуватися в кінотеатр, де працювала прибиральницею. Пізніше, вона стала посудомийкою в місцевому кафе, де пропрацювала ще деякий час.

Раніше ми писали про те, що Костянтин Меладзе розповів, як 10 років розривався між Вірою Брежнєвою і дружиною: "як у батька з дочкою".

Нагадаємо, дружина Костянтина Меладзе Віра Брежнєва відповіла кривдникам дивним посланням.

Як повідомляв портал Знай.uа, ще одна екс-учасниця "ВІА Гри" звинуватила Меладзе в домаганнях.

Також портал Знай.иа писав, що Анастасія Приходько втрутилася в секс-скандал з Костянтином Меладзе:"свічку не тримала".