Зовсім скоро почнеться 16-й Чемпіонат Європи, який в 2020 був скасований через спалах коронавірусної інфекції. Світ виявився паралізований, і довелося перенести все на рік.

Перший матч буде зіграний вже в п'ятницю, 11 червня, а Україні доведеться чекати до 13 травня, де збірна країни битиметься з Нідерландами.

А поки, час є, прихильницям футболу запропонували помилуватися на фізичну форму спортсменів. На сторінці програми "Зірковий шлях" у соціальній мережі Instagram, опублікували знімки українських футболістів без футболок, тим самим запропонувавши вибрати кращий торс.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

На вибір надали відразу чотири-майбутнього батька Олександра Зінченка, Віктора Циганкова, Олександра Зубкова, або ж Артема Довбика. Їх фотографії опубліковані в каруселі соціальної мережі, і користувачі в коментарях повинні проголосувати за кращий.

У коментарях дівчата практично одноголосно проголосували за четвертого хлопця-футболіста Артема:

"Останній🔥 🔥 🔥 🔥 хоча всі гарячі";

"4🔥";

"4 🔥🔥🔥";

"Четвертий�😂�";

"Однозначно 4🔥❤️";

"У Олега винника торс краще😍";

"4🔥";

"1 🔥";

"Зінченко 🔥";

"Артем довбик".

Нагадаємо, що не так давно Олександр Зінченко поділився радісною новиною - вони з дружиною чекають поповнення в родині.

Пара зважилася завести дитину, і деякий час приховували становище влади, але, вже приховувати занадто складно, так як термін великий.

Влада у всьому підтримує чоловіка, і прийшла на один з останніх матчів, де футболіст забив гол, і присвятив його родині.

Нагадаємо, депутат Путіна обурився формою збірної України на Євро-2020: "А у кого це бомбить?"

Як повідомляв "Знай.ua", " Кріштіану - не топовий": колишня зірка "Шахтаря" Малиновський розповів про заповітну мрію та італійську кар'єру

Знай.uа писав, можна квартиру купити: українці дізналися, скільки отримали гравці збірної Шевченка за вихід на Євро-2020