Відома українська психологиня Наталія Холоденко поділилася з багатотисячною аудиторією в соцмережі Instagram надихаючим постом про щастя і закоханість.

На опублікованому фото колишня учасниця "Танців з зірками" зображена у весільній білій сукні з букетами квітів у руках і фатою, яку поправляє екскоханий співачки Ірини Білик – Дмитро Коляденко.

"Чому ми любимо стан закоханості? Тому що в цій емоції ти дуже сильно віриш у краще майбутнє, відчуваєш прилив сил і ніякі розчарування у зовнішньому житті не збивають зі шляху.

Наталія Холоденко, фото: Instagram
Наталія Холоденко, фото: Instagram

Коли йде закоханість має прийти щось інше. Тому що без енергії будувати життя - це саморуйнування. Тому потрібно чимось надихнутися, загорітися, замріяти), закохатися знову) і швидше не в якусь конкретну людину, а добути цей стан польоту з себе.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Тільки якщо поруч люди з нескінченно новою інформацією як все погано і стане гірше, то до натхнення справа не дійде, "золотий пилок" обдеруть з тебе. Так ось до чого я все це? До того, що немає нічого важливішого за настрій і цілі. Якщо кожен день просто робити рутину і не любити своє життя, себе, не відчувати трепету і радості, то це шлях у депресію і фізичні хвороби", - написала Холоденко.

Нагадаємо, Наталія Холоденко прийшла на пост-шоу "Холостяка": "Не розумію, але вчуся".

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталія Холоденко повідала веселу історію схуднення.

Також портал Знай.uа писав, що Наталія Холоденко розповіла, чому почала голодування: "Очищення організму".