Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", поділилася з багатотисячною аудиторією свіжим роликом в Insta Stories.

Цього разу 31-річна знаменитість показала, як вона їде в машині з коханим Олександром Еллертом після відпочинку у Львівській області.

"Клуб 5 ранку продовжує впевнено вставати о 8. Доброго ранку, світ. Ми вже з Олександром батьковичем поробили всі медитації, техніки, йоги. І вирішили з'їздити за морозивом", - сказала Ксюша на відео.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, скріншот з Insta Stories

Ксенія Мішина, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина показала своє "хобі", поки Олександр Еллерт сидить вдома: "Там оголюються". Акторка розповіла, як пройшли зйомки в Хорватії. "Холостячка" зазначила, що отримала новий досвід на знімальному майданчику.

Нагадаємо, Олександр Еллерт пригостив доньку улюбленим смаколиком "Холостячки", Ксенії Мішиній не дісталося: "Просто пушка". Сценарист "Кварталу" зізнався, що обожнює зелений горох.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Еллерт показав, яка "Холостячка" Мішина в ліжку: "Домовилися о 5 ранку".

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Мішина змусила Олександра Еллерта стояти на цвяхах: "Шлях до істини". Зіркова парочка вирушила в Львівську область на колективний ретрит, щоб духовно збагатитися.